Klipp

Skribent

Oskar Möller

21 januari 2023 | 08:00

Timothée Chalamet "bönar om jobb" i ny reklam för Apple TV+

Apple TV+ och Timothée Chalamet har precis inlett en slick romans med varandra i brandingkampanjen "Call Me  With Timothée Chalamet" där stjärnan ironiskt beklagar sig över alla serier och filmer han inte medverkar i.
Stackars Timothée Chalamet - livet är tungt när man är ung, bildskön och har Oscarsnominerats. I alla fall om alla ens vänner och kollegor medverkar Appleaktuella serier och filmer och man bara tittar på...
 
Chalamet Oscarsnominerades för sin roll i "Call Me By Your Name"
 
I reklamfilmen för Apples streamingtjänst får vi se en initialt konfunderad och sedan alltmer nerslagen Chalamet kommentera filmerna och serierna han ser är på gång hos dem. Bland annat tittar han på trailern för den nya dokumentären “Selena Gomez: My Mind & Me” och frågar sig varför han själv inte har en dokumentär.
 
Reklamen visar vidare stjärnan sittande i en nersläckt biograf där trailern för Oscarsvinnande "CODA" visas. Chalamet tittar och kommenterar lakoniskt"Wow Apple, Bästa Film" och fortsätter småbittert: "Jag var i två Bästa Film-nominerade filmer förra året", till killen bredvid.
 
Reklamfilmen fortsätter i samma ironiska stil med en fejdiss av Jason Sudekis  och hans "Ted Lasso"-stache på en presskonferens innan Chalamée är i sitt sovrum där han trånar över kommande storfilmen "Killers of Flower Moon.  Martin Scorsese,  Leonardo  DiCaprio och  Robert De Niro viskar han hänfört för att därefter långsamt dimpa ner i säng och utbrista: "Apple, Call Me"
 
I think they just did Timothée. I think they just did.
 
 

 

Läs vår recension av CODA här!

 
 
Vad tycker du om Apple TV:s reklam med Timothée Chalamet?
| 21 januari 2023 08:00 |