Film

Skribent

Thomas Linnaeus

7 december 2023 | 10:30

Tim Allen var en skitstövel som jultomte: “Min värsta upplevelse någonsin”

Trots att “Nu är det jul igen”-stjärnan spelat jultomten i mer än tre filmer så kanske han inte är så snäll ändå.
Nej, Tim Allen kanske inte är jultomten trots rollen han spelat i “Nu är det jul igen”. Casey Wilson, som syntes i TV-serien med Allen, har nu avslöjat att jobba med honom var riktigt gräsligt:
 
Tim Allen var en riktig bitch. Det är den värsta upplevelse jag någonsin haft med en annan skådespelare, säger Wilson i podcasten Bitch Sesh, som Variety skriver om.
 
 
Totalt finns det tre “Nu är det jul igen”-filmer samt en serie som hade premiär på Disney+ under hösten 2022. Här råkar Tim Allen ha ihjäl jultomten, och enligt ett avtal så blir han därför den skäggprydda gubben. Wilson fortsätter:
 
- Så jag är med i en scen med Tim Allen, och det är meningen att jag ska kasta saker på honom. Jag tror att han är en inbrottstjuv. Så han kommer ner genom skorstenen, som jultomten, och jag vaknar och jag ska tro att det är en inkräktare.
 
Men här stör sig Allen på replikerna som Wilson säger:
 
- Han går fram till producenten som står fyra meter från mig och han säger: “Du måste säga åt henne att sluta avbryta mina repliker”. Producenten är livrädd och vänder sig mot mig och säger: “Tim skulle vilja be dig att sluta avbryta hans repliker.”
 
Wilson fortsätter och säger att “alla gick som på äggskal” runt Allen. När de var klara med en scen undvek Allen ögonkontakt, och sa aldrig något. Så fort han var klar med sitt filmande uppger även Wilson att de tog in en “stand-in” som var mycket trevligare att spela mot.
 
- Och det här är det bästa... jag kommer inte att säga vem som har sagt detta. Det här är någon som jag inte känner, som susar förbi mig och säger: “Det här så här han är på en bra dag”.
| 7 december 2023 10:30 |