Film

Skribent

Andreas Samuelson

20 december 2022 | 16:30

Tidsresor i ”Deadpool 3” enligt Hugh Jackman

Enligt stjärnan kommer man åter hoppa i tiden i tredje äventyret med Ryan Reynolds sarkastiske hjälte.
Jackman är sedan tidigare klar att återvända i rollen som Wolverine i den nya filmen, för första gången sedan hans farväl i ”Logan”. Det innebär också att vi får se Jackman och Reynolds tillsammans på vita duken i respektive paradroller, och Deadpools alter ego Wade Wilson introducerad i Marvels större universum.
 
I en intervju med radiokanalen Sirius XM pratade Jackman om att ansluta sig till ”Deadpool”-franchisen och avslöjade att det, liksom i många av Wolverines äventyr, kommer finnas tidsresor i den kommande uppföljaren. Han noterade dock att det var viktigt att dessa inte skulle komma i vägen för slutet i ”Logan”.
 
- Men på grund av den här manicken de har i Marvels värld där man kan röra sig mellan tidslinjer, så kan vi gå tillbaka eftersom det är vetenskap. Så jag behöver inte krångla med tidslinjen från ”Logan”, som var väldigt viktig för mig, och jag tror det gäller fansen också.
 
Alltid en god nyhet att höra att en skådespelares välkomna comeback som en karaktär inte innebär att man ödelägger tidigare filmers historier. Och det ska absolut bli kul att se riktiga kompisarna Jackman och Reynolds dela filmrutan tillsammans.
 
”Deadpool” har premiär i november 2024.
| 20 december 2022 16:30 |