Film

Skribent

Veronica Wiklöf

2 juni 2021 | 10:30

"Thor: Love and Thunder" är färdiginspelad

Den fjärde filmen om Marvels åskgud och superhjälte Thor är klar. Chris Hemsworth är tillbaka i "Thor: Love and Thunder", på bio om ett år.
Chris Hemsworth kommer tillbaka som åskguden Thor i Disney/Marvels kommande film "Thor: Love and Thunder", som nu är färdiginspelad. Filmen regisseras av regissören Taika Waititi. Han vann en Oscar för bästa film för "Jojo Rabbit" och har även gjort "Thor: Ragnarök".
 
I den fjärde Thor-filmen kommer vi att återse Natalie Portman som Thors kärleksintresse, Jane Foster. Forskaren Jane Foster som nästan körde på Thor i första filmen kommer att spela Marvelkaraktären Mighty Thor (som i serietidningarna), skriver Screenrant. Jane kommer alltså att få en större roll och betydelse i MCU än att endast vara Thors kärleksintresse.
 
"Thor: Love and Thunder" kommer ha en massiv ensemble med många kända karaktärer som Valkyrie, Mighty Thor, gänget från "Guardians of the Galaxy", Korg, Gorr the God Butcher och ett helt gäng andra karaktärer. Efter att fått ha på sig en fat-suit genom hela "Avengers: Endgame" tycks det som att Thor lydde sin mammas råd och åt lite mer sallad.
 
Filmen har spelats in i Australien och förväntas komma till bioduken den 6 maj 2022.
| 2 juni 2021 10:30 |