Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

9 december 2019 | 23:00

Lär känna de tre största karaktärerna i "The Witcher"

Netflix låter Henry Cavill och de andra skådespelarna i storsatsningen "The Witcher" presentera sig själva.
Premiären av den första säsongen av "The Witcher" är nu enbart en dryg vecka bort och lär sannolikt bingetittas av många under julledigheterna. Netflix har själva sagt att man hoppas att bokserien av Andrzej Sapkowski, som kanske är mest känd för det hyllade tv-spelet "The Witcher 3", ska ta över som nästa episka och superpopulära fantasy-serie efter "Game of Thrones". 
 
Med tanke på att Netflix redan innan premiären har givit "The Witcher" grönt ljus för en andra säsong, så verkar det onekligen som att man redan är säker på succé. I handlingens centrum kommer vi att få följa monsterjägaren och mutanten Geralt of Rivia, som kommer att spelas av Henry Cavill ("Man of Steel") - men vilka är egentligen Yennefer (Anya Chlotra) och prinsessan Ciri (Freya Allan)?
 
Om du inte har läst böckerna, eller spelat spelen eller bara vill se hur väl Netflix har lyckats casta de tre huvudrollerna, så har man släppt tre klipp där skådespelarna själva får presentera sina karaktärer och hur de hänger ihop med världen vi kommer att få ta del av i "The Witcher". 
 

Henry Cavill berättar om Geralt of Rivia:

 
 

Anya Chalotra berättar om Yennefer:

 
 

Freya Allan berättar om Prinsessan Ciri:

 
 
Den 20 december släpps hela den första säsongen, bestånde av åtta avsnitt, på Netflix. 
 

Läs också: ”The Witcher” planerar för minst 7 säsonger

 
Kommer du att ge "The Witcher" en chans? Tycker du att Netflix verkar ha hittat rätt skådespelare till de tre huvudrollerna? Kommentera gärna nedan!
| 9 december 2019 23:00 |