Spel

Skribent

Vanja Tomin

8 september 2022 | 21:26

"The Witcher 4" blir starten på ny spelserie

Det nya spelet dröjer, tills dess får vi nöja oss med en förbättrad version av "The Witcher 3" till PlayStation 5.
"The Witcher 4", som spelet kallas än så länge men saknar en officiell titel,  kommer att bli början på en ny serie av flera spel. Pushsquare meddelar idag att den polska spelutvecklaren CD Projekt RED, har bekräftat att nästa "The Witcher"-äventyr kommer att sträcka sig över flera spel.
 
- Vi har sagt att det kommer bli en ny spelserie , säger verkställande direktör Adam Kiciński. Vi arbetar just nu bara med första delen i denna serien men vi har självklart mer planerat. Eftersom de tre första "The Witcher"-spelen hade sina karaktärer och sin egna historia, så vill vi göra något liknande med det kommande spelet.
 
 
Det kan antas att den nya historien och spelserien kommer att utspela sig som en trilogi, men antal spel är inte bekräftat än. Det enda vi vet med säkerhet är att vi får vänta en god stund till nästa spel. Produktionen är fortfarande i tidigt utvecklingsstadium, och det verkar som att CD Projekt RED inte landat i utformningen av sitt kommande spel eller ens antal spel som de planerar att släppa totalt.
 

"The Witcher 3" till Playstation 5 

 
CD Projekt Red har även varit sparsamma när det kommer till ny information kring "The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition". Vi har fortfarande inte har sett den förbättrade Playstation 5-versionen som skulle släppas, men studion säger att spelet kommer under fjärde kvartalet av 2022.
 
 
Den ursprungliga Witcher-trilogin lanserades under en tidsperiod av åtta år. och sedan dess har spelutvecklarens spel blivit större och mer omfattande. Visst kan vi sitta och spekulera eller gissa när "The Witcher 4" kan komma att släppas, men det är så många faktorer som spelar in att det är svårt att veta.
 
Just nu är det enda vi vet om nästa Witcher-spel två saker; det utvecklas i Unreal Engine 5-grafik, och det kommer sannolikt att innehålla School of the Lynx, en falang som i stort sett bara har setts inom fanfiction.
 
Ser du fram emot en ny serie "The Witcher"-spel? Kommer du spela "The Witcher 3" till Playstation 5?
| 8 september 2022 21:26 |