Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

1 oktober 2020 | 15:40

"The Walking Dead: World Beyond" kommer att ge svar på många frågor

Vad är det egentligen för några typer som far omkring med sina helikoptrar, märkta med tre ringar, i AMC:s zombieuniversum?
Den första säsongen av "The Walking Dead: World Beyond" kommer definitivt att ge en hel del svar kring den mystiska organisationen CRM, som har dykt upp sporadiskt i både "The Walking Dead" och "Fear the Walking Dead". I en intervju med EW så har nämligen World Beyond-showrunnerm, Matt Negrete (som skrivit den första säsongen emd Scott M. Gimple) avslöjat att organisationen kommer att vara en stor och viktig del av hans serie.
 
- Storyn skulle inte fungera utan dem, så kan jag i alla fall säga. Dem är väldigt mystiska. Vilket vi även kommer att få se i pilotavsnittet, dem säger inte så mycket om sig själva. Det finns en allians mellan våra karaktärer [i "The Walking Dead: World Beyond"] och deras område som de har med Civic Republic Military. Den är ganska svag, eftersom den här organisationen är så hemlig. Så det vi har gjort under den första säsongen är att skala bort ett lager i taget, som på en lök, kring den här mystiska gruppen - och det kommer att fortsätta under säsong 2. Vi kommer att lära oss mer och mer om dem och hur de arbetar. De kommer inledningsvis fortfarande att vara mystiska, men allt eftersom serien rör sig framåt så kommer vi att få lära oss mer om deras motiv, vad de planerar och varför de håller på med vad de nu gör, berättar Negrete. 
 
 
Hittills vet vi tittare väldigt lite kring CRM, utöver att de tog Rick Grimes, har en symbol med tre ringar och uppenbarligen har helikoptrar så det räcker och blir över. Den första säsongen av "The Walking Dead: World Beyond" kommer i övrigt främst att fokusera på den yngre generationen i AMC:s zombieuniversum, som har växt upp i en värld där zombies mer eller mindre alltid har funnits. 
 
Det första avsnittet av "The Walking Dead: World Beyond" släpps på AMC under helgen den 4 oktober - och ska släppas här i Sverige dagen efter på Amazon Prime.
 

Läs också: "The Walking Dead" tar slut efter säsong 11 - ny spinoff på gång

 
Kommer du att ge "The Walking Dead: World Beyond" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 1 oktober 2020 15:40 |