Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

6 februari 2019 | 10:00

"The Walking Dead"-spinoff med Lauren Cohan diskuteras

Det är redan bekräftat att vi kommer att få en filmtrilogi med karaktären Rick Grimes - kan det kanske bli en spinoff-film om Maggie Rhee också?
Television Critics Associations vinter-pressturné är i full gång i USA just nu. Under ett samtal med Lauren Cohan, som spelat "The Walking Dead"-karaktären Maggie i drygt 100 avsnitt, fick hon frågor om sin möjliga fortsatta medverkan i AMC:s zombieuniversum - som igår utökades med en beställning av en tionde säsong av originalserien.
 
Cohan kommer under våren att vara aktuell i en av två huvudroller i ABC:s nya actionkomedi "Whiskey Cavalier", en serie om två CIA-agenter som ska rädda världen tillsammans, ett uppdrag i taget - om de bara lyckas hålla sams. Hennes framtid i "The Walking Dead" har därför varit väldigt oklar.
 
Enligt TVLine ska hon däremot ha bekräftat att det har förts diskussioner kring en möjlig fortsättning för hennes karaktär i form av en film-spinoff. Det finns enligt Cohan däremot inget mer konkret eller beslutat kring detta i nuläget utan "vi får se vad som händer". Förra året lade AMC en beställning på tre långfilmer som ska kretsa kring "The Walking Dead"-karaktären Rick Grimes (Andrew Lincoln).
 
Hade du velat fortsätta följa Maggies resa i AMC:s zombieuniversum i en långfilm? Kommentera gärna nedan!
| 6 februari 2019 10:00 |