Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

1 augusti 2017 | 21:05

"The Walking Dead" säsong 8 blir "action på action på action"

Tycker du att "The Walking Dead" har tappat stinget efter så många år i rutan? Skaparna har hört dig. Säsong 8 kommer inte ha många lugna stunder.
"The Walking Dead" kommer snart med sin åttonde säsong och har hållit på länge. Det är lätt att en serie börjar gå på tomgång och en del fans har varit missnöjda med att de senaste säsongerna varit för sega. Skaparna verkar ha lyssnat, för nu utlovar de att säsong 8 blir något helt annorlunda.
 
Mycket action står på agendan när EW frågar showrunner Scott M. Gimple:
 
- Jag vill verkligen inte upprepa vad vi har gjort förut, även om vi har gjort det bra. Att vi är nöjda med det är exakt anledningen till att inte göra samma sak. På grund av det och narrativet i sig har vi kört på en riktigt action-packad handling i flera avsnitt på rad... Det blir action på action på action.
 
Han nämner att till och med det femte och mest nedtonade avsnittet på den nya säsongen fortfarande är allt annat än "lugnt och introvert".
 
Så ni tittare som har varit nära att överge "The Walking Dead" i missnöje bör kanske ge säsong 8 en chans när den börjar gå den 22 oktober.
 

Missat de nya bilderna från säsong 8 av "The Walking Dead"?

 
Vad tycker du: behöver "The Walking Dead" mer action? Fixar de någonting som inte är trasigt eller behöver de göra någon annan förändring för att rädda serien? Ventilera i kommentarerna.
| 1 augusti 2017 21:05 |