Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

7 februari 2019 | 23:15

"The Simpsons" förlängs med två nya säsonger - för sista gången?

Vilket innebär att långköraren åtminstone kommer att ha lyckats skrapa ihop 713 avsnitt totalt - om det här blir de sista säsongerna.
Deadline rapporterade under natten till idag att Fox officiellt har lagt en beställning på säsong 31 och 32 av den trogne långköraren och trotjänaren "The Simpsons". En serie som fortfarande är populär och lockar tittare, 30 år efter sin premiär.
 
I och med Disneys kommande köp av 20th Century Fox hade det däremot spekulerats kring att serien eventuellt skulle få gå i graven, då den varit så pass synonym med en del av Fox som inom en snar framtid kommer att bli något annat. Nu har Fox åtminstone försäkrat seriens fans att övergången in i Disneys ägandeskap kommer att inkludera två säsonger till. Sen kanske "The Simpsons" slutligen får tacka för sig efter alla dessa år.
 
Men vem vet, kanske kommer Disney göra serien till sin egen genom att skapa "The Simpsons"-attraktioner i sina nöjesparker och börja inkludera den ikoniska familjen i kommande Disneyfilmer - och låta den leva vidare i 700 avsnitt till. 
 
Vad tror ni om "The Simpsons" framtid efter de kommande två säsongerna? Kommentera gärna nedan!
| 7 februari 2019 23:15 |