Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

21 augusti 2017 | 23:00

"The Punisher" ser oerhört tuff ut i första bilden på hans utstyrsel

Senare i år är vigilanten från "Daredevil" här med sin egen serie. Nyligen kom trailern, men här får du dig en ordentlig bild av hur han kommer att se ut.
Häromdagen kom den första trailern till Marvel-serien "The Punisher" - en serie som vuxit fram efter att karaktären blev oerhört populär genom andra säsongen av "Daredevil". I det klippet var det svårt att få någon riktigt glimt av Jon Bernthal i sin roll, men här kommer det första fotot på honom i full Punisher-mundering.
 
 
Från topp till tå iförd svart ser The Punisher redo ut att slåss på New Yorks gator. Hans moral kom ofta i konflikt med Daredevils, men det är lätt att känna med honom eftersom han blev som han blev efter att hans familj mördades brutalt inför hans ögon. Hade det aldrig hänt hade han förmodligen varit en lika respektabel man som förr.
 
Ännu vet vi inte exakt när "The Punisher" släpps på Netflix, men det är utlovat att hända innan årets slut. Nu när vi rör oss in i höstschemat kan vi förvänta oss ett datum snart. 2017 markerar också den första gången som Marvel och Netflix bjudit på hela tre serier ihop under ett år, nämligen "Iron Fist", "The Defenders", som började den 18 augusti, samt "The Punisher" senare i år.
 

Missade du första trailern till "The Punisher"? Se den här.

 
Vad tycker du om Jon Bernthal som "The Punisher" och hans dräkt? Dela med dig av dina åsikter.
| 21 augusti 2017 23:00 |