Serie

Skribent

Alexander Svensson

14 november 2023 | 13:30

"The Marvels"-skådisen Iman Vellani vill göra en andra säsong av "Ms. Marvel"

"The Marvels"-aktuella Iman Vellani uppmanar fansen att göra sin röst hörd.
Iman Vellani är just nu högaktuell med rollen som Kamala Khan/Ms. Marvel i Marvel Studios “The Marvels”. Karaktären gjorde MCU-debut i tv-serien “Ms. Marvel” förra året, där hennes släkthistoria och kulturella bakgrund som muslim spelade en stor roll.
 
Fans har hoppats på en andra säsong av “Ms. Marvel”, men ännu har Marvel varken bekräftat eller dementerat att det kommer hända. Vellani vet dock vad hon vil, och hon talar gärna om det för THR:
 
- Jag hoppas att all kärlek som Kamala får från den här filmen (“The Marvels”) får folk att prata mer om att de vill ha en säsong 2 av Disney Plus-serien. Jag skulle älska att fortsätta den berättelsen, och Kamala och hela hennes community har så mycket mer kvar att berätta. Jag vill se Bruno igen. Jag vill se Nakia igen, och det är bara jag. Så det hade varit fantastiskt att få en säsong 2.
 
För er som glömt är Bruno och Nakia bästa vänner till Kamala (de spelas av Matt Lintz och Yasmeen Fletcher respektive), och fick, till skillnad från Kamalas föräldrar och bror inte dyka upp i “The Marvels”.
 
Huruvida Vellani får den andra säsong som hon längtar efter återstår att se. Marvel har dock inte verkat jättepigga på att göra mer än en säsong per serie, med “Loki” som enda undantag hittills. Men vem vet, kanske får den positiva respons som Kamala Khan fått efter både “Ms. Marvel” och “The Marvels” Kevin Feige att tänka till och ge grönt ljus åt fler äventyr i New Jersey.
| 14 november 2023 13:30 |