Spel

Skribent

Lina Svensson

25 november 2020 | 20:18

“The Last of Us Part II”  är "bara början" - enligt kompositören

Kan en uppföljare till “The Last of Us Part II” redan vara planerad? Kompositörens tweet har fått fansen att börja spekulera.
Tidigare i år fick det spel som i mångas ögon anses vara det bästa genom tiderna, äntligen en uppföljare. En uppföljare som både har hyllats och sågats, men de varierande betygen verkar inte ha satt stopp för spelets framgång. “The Last of Us Part II” har nämligen nominerats i hela 9 kategorier i årets “The Game Awards”, bland annat för “bästa musik”. Spelets kompositör (Gustavo Santaolalla) valde att öppet dela sin lycka gällande nomineringarna på sin Twitter, och hans tweet har nu lett till en hel del spekulationer bland fansen.
 
 
I sin tweet uppmanar Gustavo sina följare att gå in och rösta, samtidigt som han tackar utvecklarna Naugty Dog och spelets creative director Neil Druckmann för att han fått vara med i skapandet av  “The Last of Us Part II”. Avslutningsvis skriver Gustavo “det här är bara början”. Och det är detta som har fått fansen att börja spekulera hejvilt. Filas det möjligtvis på en uppföljare till spelet? Eller planerar Gustavo ett fortsatt samarbete med utvecklarna?
 
Spekulationen är minst sagt ett långskott, men ingen omöjlighet. Vad tror du? 
| 25 november 2020 20:18 |