Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

29 juni 2019 | 08:50

"The Haunting of Hill House"-stjärnan är klar för säsong 2

Antologiseriens andra säsong kommer att täcka en helt ny skräckhistoria, med andra karaktärer, och har fått den nya titeln "The Haunting of Bly Manor".
Den första säsongen av skräckserien "The Haunting of Hill House" blev en av förra årets bästa. Tanken var inledningsvis att enbart göra en säsong, eftersom familjen Crains öde på olika sätt hinner förseglas under den. Men efter de enorma framgångarna bestämde man sig för att göra om serien till en antologiserie där varje säsong berättar en ny skräckhistoria.
 
Seriens skapare, Mike Flanagan, är fortfarande kvar och skriver manuset till den nya säsongen. Men det har fram tills nu varit oklart huruvida någon av den första säsongens skådespelare skulle få komma tillbaka i nya roller. Lyckligtvis vet vi nu att Victoria Pedretti, vars karaktär Nellie Crain spelade en central roll i den första säsongen, är klar för en ny roll i den nya säsongen - vilket också öppnar upp för flera skådespelare ur den första att komma tillbaka.
 
 
Pedrettis medverkan i den första säsongen lanserade hennes karriär, efter genombrottet har hon nu även landat en roll i Quentin Tarantinos nya film "Once Upon a Time in Hollywood" samt den kvinnliga huvudrollen i den andra säsongen av Netflix populära serie "You".
 
Vad tyckte du om Pedrettis prestation i den första säsongen av "The Haunting of Hill House"? Kommentera gärna nedan!
| 29 juni 2019 08:50 |