Serie

Skribent

Alexander Svensson

19 mars 2024 | 19:15

"The Boys"-spinoffen "Gen V" spelar in säsong 2 om bara några veckor

De unga superhjältarna är redo för termin nummer två, och börjar spela in nya säsongen inom kort.
“Gen V”, den high school-fokuserade spinoffen på Amazons älskade och upprörande superhjältesatir “The Boys”, fick förra året en andra säsong efter att ha blivit väl mottagen av såväl fans som kritiker. Och snart börjar den nya säsongen spela in.
 
Det är Tom Schnauz, en manusförfattare och regissör som arbetat med bland annat “Breaking Bad” som i en intervju på Youtube-kanalen Arc Studio berättat att han är involverad i arbetet med säsong 2, och att inspelningen börjar om bara några veckor:
 
 
- Jag jobbar på en serie som heter “Gen V” som går på Amazon. Säsong ett… jag jobbade inte på säsong ett. För tillfället hjälper jag dem med säsong två, med att få ihop storyn, och de börjar spela in om inte allt för länge i Kanada. De drar igång produktionen om förmodligen två eller tre veckor.
 
“Gen V” utspelar sig samtidigt som “The Boys”, och följer unga blivande superhjältar som studerar på Godolkin, en skola för ungdomar med superkrafter. I rollistan finns bland andra Jaz Sinclair, Lizzie Broadway, Chance Perdomo, Maddie Phillips och Patrick Schwartzenegger.
 
 
Om det stämmer som Schnauz säger och “Gen V” börjar spela in om ett par veckor så behöver fans förhoppningsvis inte vänta jättelänge på nästa säsong. Dessutom så är den fjärde säsongen av moderserien “The Boys” bara månader bort, med premiär den 13 juni i år.
 
Du kan se hela intervjun med Tom Schnauz nedan:
 
Är du fortsatt taggad på “The Boys”-universumet? Vad tyckte du om “Gen V”?
 
| 19 mars 2024 19:15 |