Serie

Skribent

Alexander Svensson

8 november 2023 | 22:00

"The Boys" gör sig redo för valsäsong i säsong 4

Billy Butcher och Homelander är inte färdiga med varandra riktigt än...
Amazon Primes populära superhjälteserie “The Boys” har varit på tapeten de senaste veckorna iochmed den framgångsrika spinoff-serien “Gen V” som hade premiär i slutet av september. Men nu när “Gen V” har första terminen avklard så är det dags för “The Boys” att återvända med en fjärde säsong i all sin blodiga prakt.
 
Amazon har nu bekräftat att den nya säsongen kommer under 2024. Man har dessutom släppt två sprillans nya posters som visar Billy Butcher (Karl Urban) och Homelander (Antony Starr) på scener med festlig konfetti och ballonger. Förmodligen är det en vink till att “The Boys” fjärde säsong kommer att fokusera på det val som man byggde upp för i säsong 3. Att säsongen kommer ha ett starkt politiskt fokus och släpps 2024, samma år som nästa amerikanska presidentval, är kanske inte en slump.
 
Utöver Urban och Starr så förväntas mer eller mindre samtliga huvudrollsinnehavare från tidigare säsonger återvända i den fjärde säsongen. Nytillskott är Valorie Curry (“The Tick”), Susan Heyward (“Orange is the New Black”) och Jeffrey Dean Morgan (“The Walking Dead”).
 
Det är inte heller omöjligt att vi får se en cameo eller två från “Gen V” då showrunnern Eric Kripke nämnt att den seriens händelser kommer att spela roll för “The Boys” fjärde säsong.
 
Två nya posters går att se nedan: 
 
Homelander verkar vara på partyhumör.
 
Butcher har dödat feststämningen.
| 8 november 2023 22:00 |