Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

6 oktober 2020 | 23:55

"The Blacklist"-skådespelaren Clark Middleton är död - blev 63 år

Clark Middleton har arbetat som skådespelare i över 40 års tid men är framför allt känd för sina roller i "The Blacklist", "Twin Peaks" och "The Path".
Skådespelaren Clark Middleton dog i söndags, efter att ha smittats av West Nile-feber, han blev 63 år. 
 
Här i Sverige har vi under de senaste åren kunnat se Middleton i tv-serier som "The Blacklist", "Twin Peaks: The Return" och "The Path". Men under sin långa skådespelarkarriär har han även haft roller i filmer och serier som "Kill Bill Vol. 2", "Law & Order", "Fringe", "American Gods", "Birdman", "Snowpiercer" och "Sin City". Middleton har även arbetat som skådespelare, manusförfattare och regissör för flera teaterproduktioner sedan början av 80-talet.
 
- Med tunga hjärtan så bekräftar vi att ett liv som förtjänar att hyllas har tagit slut: Clark Tinsley Middleton, 63 - älskad skådespelare, manusförfattare, regissör, lärare, hjälte, make, ledstjärna och vän... Clark var en vacker själ som spenderade en livstid åt att trotsa begränsningar och tala för människor med funktionsnedsättningar, meddelar hans fru Elissa i ett uttalande till Variety
 
Vilka är dina favoritroller med Clark Middleton? Kommentera gärna nedan!
| 6 oktober 2020 23:55 |