Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

23 november 2016 | 17:00

"The Big Bang Theorys" Jim Parsons skapar en unik ny komediserie

"The Monarchy is going to Sh*t" är tänkt som en komediserie om Andovas monarki. Ovanligt? Så här lyder idén.
Jim Parsons, som spelar det smått autistiska geniet Sheldon i "The Big Bang Theory", har hittills hållit sig upptagen framför kameran, men nu tar skådisen steget in i producentrollen för att skapa sin alldeles egna komediserie: "The Monarchy is going to Sh*t".

Kabelnätverket Freeform har beställt ett manus från Jim Parsons team och om de väljer att filma serien får vi se en komedi om... Andovas monarki? Humorn ligger i att allt som händer när Andovas kung upptäcker att han har en okänd son med rätten att ärva kungadömet när han dör. Det här förstör förstås för kungens dotter som har väntat hela livet på att få bli landets första regerande drottning, men som nu hotar att snuvas på titeln på grund av ännu en man.

Idén kommer från Parsons och hans arbets- och livspartner Todd Spiewak, som ska samproducera och driva projektet tillsammans. De har även hjälp av Amy Reed som ska skriva manuset,

Nyligen kunde vi även tala om att "The Big Bang Theory" planerar en spinoff-serie om Jim Parsons karaktär Sheldon och att han själv ingår som exekutiv producent även på det projektet. Läs mer om det här.

Låter "The Monarchy is going to Sh*t" som en rolig idé för en komediserie?
| 23 november 2016 17:00 |