Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

8 november 2016 | 06:30

Sheldon får sin egna serie i en "The Big Bang Theory"-spinoff

Har du alltid varit nyfiken på Sheldons uppväxt och ungdomsår? Arbetet med en prequel-serie har påbörjats.
Komediserien "The Big Bang Theory" är fortfarande otroligt populär efter tio säsonger och nu har arbetet påbörjats för att göra en spinoff-serie om Sheldons yngre år.

Jim Parsons, som spelar Sheldon Cooper, är med som exekutiv producent tillsammans med Chuck Lorre, Bill Prady och "The Big Bangs Theorys" showrunner Steve Molero.

Molero skriver manuset, som ska handla om Sheldons uppväxt och hans familj i Texas. Historier från den tiden har redan omnämnts vid några tillfällen i originalserien och Laurie Metcalf nominerades till en Emmy för sin härliga rolltolkning som Sheldons mamma Mary Cooper.

Bolagen CBS och Warner Bros ska snart snacka ihop sig huruvida "The Big Bang Theory" ska få fler säsonger och mest troligt är att vi få se två eller tre nya säsonger innan serien avslutas. Genom att starta upp en prequel-spinoff om Sheldon kan franchisen leva vidare även efter nedläggningen av originalserien.

Serien om Sheldons uppväxt befinner sig just nu på ett tidigt manusstadie, så ännu lär det dröja ett tag innan vi får se serien.

Vill du se en serie om Sheldons yngre år?
| 8 november 2016 06:30 |