Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

12 november 2014 | 11:00

"The Big Bang Theory"-stjärna död

Skådespelerskan Carol Ann Susi har gått bort i cancer.
Carol Ann Susi gjorde under alla säsonger rösten till Howards (Simon Helberg) mamma Mrs. Wolowitz i den überpopulära CBS-komedin. Hon som aldrig sågs (förutom en glimt i bröllopsavsnittet i femte säsongsfinalen), men som hördes desto mer.


- "The Big Bang Theory"-familjen har förlorat en älskad medlem i dag i och med att Carol Ann Susi, som på ett underbart och minnesvärt sätt gjorde röstrollen som Mrs. Wolowitz, har tagits ifrån oss, skriver "The Big Bang Theory"-producenterna Chuck Lorre, Steve Molaro och Bill Prady i ett pressmeddelande tillsammans med Warner Bros Television. 

- Hon sågs inte av tittarna och hennes rollfigur Mrs. Wolowitz blev något av ett mysterium under de åtta säsonger hon var med. Vad som inte varit ett mysterium dock, var Carol Anns fantastiska talang och komiska tajming som visade sig i varje oförglömligt framförande hon gjorde. Utöver det var Carol Ann en ständig källa till glädje och vänlighet. Våra tankar och våra innerligaste kondoleanser går till hennes familj, vi kommer sakna henne storligen. 


Det är ännu oklart hur Susis bortgång kommer påverka serien, men tydligen gör Melissa Rauch, som spelar Bernadette, en kusligt lik röstimitation av Mrs. Wolowitz, enligt The Hollywood Reporter

Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600

Utöver "The Big Bang Theory" har Susi kunnat ses i gästroller i serier som "Skål", "Galen i dig", "Just Shoot Me", "Seinfeld" och "Six Feet Under". 

Carol Ann Susi blev 62 år.

| 12 november 2014 11:00 |