Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

1 oktober 2019 | 22:10

"The Affair"-stjärnan landar huvudrollen i "The Girlfriend Experience"

Julia Goldani Telles tar över huvudrollen i den tredje säsongen av Starz utmanande dramaserie "The Girlfriend Experience".
Deadline rapporterar att kabelkanalen Starz har hittat sin huvudrollsinnehavare för den tredje säsongen av Steven Soderberghs "The Girlfriend Experience", serien som låter oss följa med in bakom kulisserna av escort-branschen. Julia Goldani Telles har spelat dottern i de senaste fyra säsongerna av Showtime-serien "The Affair", och dyker även upp i den sista säsongen här vartefter.
 
Den första säsongen av "The Girlfriend Experience" hyllades stort, även här på MovieZine, och hade Riley Keough (bilden ovan) i huvudrollen. Säsong två var lite mer av ett experiment, med två helt separata berättelser som skrev och regisserades av två olika personer, och föll inte riktigt lika många i smaken. När vi nu återvänder till "The Girlfriend Experience" verkar det därför smart att man har valt att gå tillbaka till grundidén med enbart en huvudperson igen.
 
Julia Goldani Telles. 
 
Telles kommer att spela Iris, en ung kvinnlig hjärnforskare som börjar utforska "The Girlfriend Experience"-världen, vilket kommer att påverka både hennes privata relationer och ge henne ett övertag i arbetslivet. Säsongen kommer att utspela sig i London och kommer både att skrivas och regisseras av Anja Marquardt ("She's Lost Control"). 
 
Det är ännu oklart när vi kan förvänta oss en premiär av den tredje säsongen, men sannolikt någon gång under 2020.
 
Vad har du tyckt om de två första säsongerna av "The Girlfriend Experience"? Kommentera gärna nedan!
| 1 oktober 2019 22:10 |