Spel

Skribent

Lina Svensson

29 januari 2020 | 19:06

Terminators invaderar "Ghost Recon: Breakpoint”

Ubisoft har utannonserat två tidsbegränsade sidouppdrag till sitt spel "Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint” där Terminators har ockuperat delar av ögruppen Auroa. Spana in trailern till de tidsbegränsade uppdragen här nedan.
Igår utannonserade studion Ubisoft att dom tillsammans med filmstudion Studiocanal har gått ihop och skapat några exklusiva sidouppdrag till spelet “Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint”.
 
Detta spel släpptes den 4 oktober förra året och karaktärerna i spelet har fram tills nu kämpat mot korruption och mordiska drönare på ögruppen Auroa. Men, Ubisoft tyckte tydligen att fler mordiska plåtburkar behövdes på ön och har nu fixat detta i form av två tidsbegränsade sidouppdrag, varav ett av dem går live redan idag. Förbered dig för strid, för nu har Terminators intagit ögruppen Auroa.
 
I den första delen måste du tillsammans med ditt team utföra ett räddningsuppdrag för att frita Rasa Aldwin, en kvinna som sänds till ön från framtiden för att stoppa de sluga plåtburkarnas onda planer.
 
Dessa tillägg är helt gratis och dom innefattar flera uppdrag där karaktärer, dialoger och fiender har inspirerats av filmen “The Terminator” från 1984 (dessvärre finns det ingen Arnold i sikte). Dessa tillägg kommer bara att finnas tillgängliga under en begränsad tid (29 januari till 6 februari) och du som spelare har möjligheten att under denna tid samla på dig exklusiva tillägg i form av Terminator-inspirerade kläder, fordon och vapen. Du kan välja mellan att anta utmaningen på egen hand eller spela i co-op.
 
Så, vad väntar du på? Logga in bums och sätt igång med robotslaktandet!
 
 
“Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint” finns tillgängligt till Playstation 4, Xbox One, Google Stadia och PC. Hur sugen är du på att få sätta igång med att spöa Terminators? 
| 29 januari 2020 19:06 |