Film

Skribent

Josefine Krischausky

25 december 2021 | 16:00

Teaserpremiär: Romansen möter nya utmaningar i "After Ever Happy"

Den turbulenta relationen mellan Tessa och Hardin sätts ännu en gång på prov efter nya avslöjanden. Film nummer fyra i "After"-serien får premiär i augusti 2022.
"After"-serien fortsätter utvecklas vidare, och näst på tur står "After Ever Happy". Filmen, som är den fjärde i ordningen, har nu fått en fått en första, dramatisk teaser. I samma veva meddelas det att premiären kommer ske under sensommaren 2022. 
 
I "After Ever Happy" avslöjas en chockerande sanning om huvudpersonernas respektive familjer, vilket även förändrar förutsättningarna för deras romans. Tessa (Josephine Langford) inser att hon själv trots allt inte är så annorlunda från Hardin (Hero Fiennes Tiffin), och att hon behöver finnas där för honom mer än någonsin. 
 
 
Filmserien grundar sig i en fanfiction från hemsidan Wattpad, som kom att resultera i totalt fem böcker om relationen mellan Tessa och Hardin. Samtliga filmer har från flera håll fått ett kritiskt mottagande, men detta till trots finns även en femte och sjätte del, varav en prequel, planerade i nuläget. 
 
"After Ever Happy", som är regisserad av Castille Landon, släpps i Sverige den 24 augusti 2022. 
| 25 december 2021 16:00 |