Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

28 augusti 2022 | 20:55

Teaserpremiär och datum klart för sista säsongen av mystiska "Manifest"

Netflix har tagit över flygplansmysteriet "Manifest" och seriens kommande fjärde säsong blir också den sista. Premiär är i början av november.
Ett år efter att TV-serien “Manifest” räddades av Netflix har en trailer kommit till nya och sista säsongen, rapporterar Deadline. Säsong fyra kommer att delas upp i två delar med tio avsnitt var.
 
 
Ansvarig för draman på Netflix, Jinny Howe, berättade tidigare för Deadline att sista säsongen kommer svara på flera av frågorna som tittarna har:

- Det är planen för närvarande, åtminstone när det gäller att det kommer att finnas en tillfredsställande upplösning av serien. I slutet av säsongen kommer vi att leverera svar på alla frågor.
 
I “Manifest” får vi följa besättningen och passagerarna ombord flygplanet Montego Air Flight 828, som efter en turbulent resa landar och upptäcker att det gått 5 och ett halvt år - trots att de bara varit på en flygtur. Världen har trott att passagerna varit döda och när de kommer tillbaka till samhället fortsätter mystiska saker att hända dem.
 
Serien visades först på NBC och HBO i Sverige men lades ned efter tre säsonger. Kort därefter räddade Netflix serien och beställde en fjärde säsong. “Manifest” har varit populär i svenska hem och vi håller tummarna för att vi får svar på alla våra frågor i fjärde och sista säsongen.
 
“Manifest” har premiär på Netflix den 4 november.
| 28 augusti 2022 20:55 |