Film

Skribent

Thomas Linnaeus

31 augusti 2022 | 14:00

Teaserpremiär: Hugh Jackman spelar bristfällig pappa i “The Son”

“The Father”-regissören Florian Zeller återvänder med nya projektet “The Son”, som precis fått en teaser.
Florian Zeller är tillbaka med ett nytt familjedrama efter Oscarsbelönade “The Father”. Hugh Jackman spelar huvudrollen i nya projektet “The Son” och i en ny tweet visar australiensaren upp första teasern för den kommande filmen.
 
 
I “The Son” får vi följa Peter (Hugh Jackman) och Kate (Laura Dern) som skiljdes för flera år sedan. Deras 17-åriga son Nicholas känner att han inte längre kan bo med sin mamma och väljer att flytta in hos sin pappa, som gift om sig och fått en ny familj. Peter har ånger över sitt föräldraskap, och försöker rätta till sina misstag genom att vara en bättre pappa än den han hade själv - vilket visar sig vara lättare sagt än gjort.
 
Florian Zeller är dramatiker i grunden, och har skrivit pjäserna som både “The Father” och “The Son” bygger på. Trots att titlarna har en liknande klang är det i nuläget inte känt hur eller om de är kopplade till varandra. Anthony Hopkins som spelade titelrollen i “The Father” återvänder dock för det nya projektet. Det kanske betyder att han spelar samma roll igen?
 
Bägge “The Father” och “The Son” består av Zellers trilogi om föräldraskap och sista delen heter passande nog inte “The Holy Spirit”, utan “The Mother”. Gissningsvis blir den filmatiseringen Zellers nästa projekt efter kommande “The Son”.
 
Premiär för “The Son” är den 11 november i USA.
| 31 augusti 2022 14:00 |