Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

26 juni 2020 | 22:45

Teaserklipp: "The Boys" är fucking tillbaka i september

Amazon Prime orkar inte lyssna på alla fansens tjat om "när kommer säsong 2?", så nu avslöjas det jävla premiärdatumet en gång för alla.
Det är väl ingen som har påstått att "The Boys" är en serie som försöker vara "som alla andra"? Förra sommaren släppte Amazon Prime den första säsongen av den annorlunda superhjälte-serien "The Boys", som letade sig hela vägen in på vår topp tio-lista över förra årets bästa nya tv-serier.
 
Den blodiga, hårda och underhållande serien har nämligen lyckats få till en alternativ verklighet i vilken Avengers-liknande superhjältar styrs av ett gigantiskt företag. Där varje hjälte dessutom har ett eget team av advokater och PR-folk, som kan städa upp varje litet "felsteg" och misstag. Men en grupp vanliga människor ("The Boys"), som drabbats av dessa misstag, gör under säsongen allt för att hämnas på seriens verkliga skurkar.
 
Vi har sedan i somras fått se några klipp och bilder ur den kommande säsongen, men något premiärdatum har i dessa coronatider verkat högst oklart. Nu har Amazon Prime däremot släppt både ett premiärdatum (i ett av de rakaste PR-tweetsen på länge) samt ett längre klipp ur den nya säsongen - i vilket vi får lära känna den nya karaktären Stormfront.
 
 
Och här har vi alltså det första klippet på Stormfront, ur den andra säsongen av "The Boys":
 
 
Den tre första avsnitten ur den andra säsongen av "The Boys" släpps den 4 september, därefter får vi ett nytt avsnitt varje fredag. Säsongen kommer att bestå av totalt åtta nya avsnitt.
 

Läs också: "The Boys" är redan klar för en tredje säsong (rykte)

 
Kommer du att ge den nya säsongen en chans? Kommentera gärna här nere vad du tycket om den första säsongen... för fan! 
| 26 juni 2020 22:45 |