Serie

Skribent

Erika Jarhed

27 april 2023 | 14:30

Trailerpremiär! Se det coola tjejgänget i "Barracuda Queens"

5 juni får "Barracuda Queens" premiär på Netflix med bland annat Alva Bratt, Tea Stjärne och Sarah Gustafsson. Se den allra första teasern!
Se upp för "Barracuda Queens"! Nu har den allra första teasern släppts för den nya svenska Netflix-serien som får streamingpremiär 5 juni.
 
Kanske kan vi vänta oss en lika stor succé som tidigare ungdomsserier som "Störst av allt" och "Young Royals". Ta en titt på tjejerna som gör Djursholm riktigt osäkert!
 
 
I huvudrollerna ser vi girl power-gänget Alva Bratt, Sarah Gustafsson, Tea Stjärne, Tindra Monsen och Sandra Zubovic. Serien kommer att utspela sig under 90-talet där de priviligerade tjejerna från Djursholm, som kallar sig för "Barracuda Queens", börjar göra inbrott och råna sina rika grannar. På dagarna är de högpresterande studenter och duktiga döttrar, men under nätterna blir de hänsynslösa tjuvar som söker spänning, frigörelse och inte minst hämnd på alla de män som behandlat dem illa.
 
Serien är baserad på verkliga händelser.
 
Amanda Adolfsson, som tidigare har gjort "Eagles" och "Unga Sophie Bell", har skapat serien, där även  Camilla Ahlgren, som varit med och skrivit "Bron", är med som manusförfattare. Serien kommer att bestå av sex avsnitt.
 
Premiär på Netflix 5 juni.
| 27 april 2023 14:30 |