Serie

Skribent

MovieZine

22 februari 2021 | 17:30

Teaser: "The Irregulars" är Sherlock Holmes med en övernaturlig twist

Netflix visar upp en ny dramaserie om ungdomarna som hjälper Holmes och Watson med en del läskiga fall.
När filmskapare har ont om nya idéer… ja, då kan man alltid återanvända gamle trogne Sherlock Holmes. Idag presenterar Netflix en ny tv-serie som ger Londons skickligaste detektiv en otäck twist.
 
Men Sherlock själv får stå åt sidan. ”The Irregulars” handlar om en grupp ungdomar från samhällets bottenskikt som försöker lösa brott av det övernaturliga slaget på uppdrag av dr Watson (Royce Pierreson, på bilden ovan). Hans gäckande partner kommer spelas av Henry Lloyd-Hughes.
 
 
Det är alltså ungdomarna som står i centrum i "The Irregulars", och framför allt den tuffa Bea (Thaddea Graham) som leder gruppen.
 
- Jag ville hålla mig borta från det klassiska som förknippas med den viktorianska eran. Jag ville det skulle kännas spännande, läskigt och modernt för dagens publik. De har samma problem som vi har. De talar inte som man gjorde på den tiden, berättar seriens skapare Tom Bidwell för EW.com.

Den första teasern sätter tonen med ett löfte om demoniska mord och andra läskigheter med premiär på Netflix den 26 mars.
 
 
Kommer du titta på ”The Irregulars”?
| 22 februari 2021 17:30 |