TRAILER

Skribent

MovieZine

12 april 2023 | 18:00

Vår första titt på ”The Continental” - en prequel till John Wick-filmerna

Miniserien "The Continental: From the World of John Wick" går att streama i september.
Medan "John Wick: Chapter 4" mejar ned allt motstånd på bio, är det redan dags att börja snegla mot nästa del av actionsagan.
 
I höst kommer tv-serien "The Continental" som utökar Wicks värld, och mer specifikt mytologin kring den där hotellkedjan där lönnmördare gillar att hänga. Keanu Reeves kommer inte dyka upp - handlingen utspelar sig 40 år tidigare, i 1970-talets New York. Istället får vi hänga med en ung Winston Scott (spelad av Colin Woodell).
 
Det mest kända namnet i rollistan är Mel Gibson i rollen som Cormac. Mer än så vet vi inte om hans rollfigur, och den kontroversielle skådisen syns heller inte i denna korta teaser. Här ligger fokus snarare på att sätta stämningen med snygga miljöer och hårt beväpnade hotellgäster:
 
 
Ytterligare en anledning till att se "The Continental": svenska Charlotte Brändström ("Maktens ringar") har regisserat ett avsnitt.
 
Totalt blir det tre 90-minutersavsnitt i denna krutladdade miniserie, som får amerikansk premiär på Peacock i september. Här i Sverige kommer vi kunna se den på Prime Video.
| 12 april 2023 18:00 |