Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

10 januari 2021 | 11:30

Teaser: Queen Latifah är "The Equalizer" i ny tv-serie

CBS byter ut Denzel Washington mot Queen Latifah när "The Equalizer" blir tv-serie.
Den hårdnackade privatdetektiven Robert McCall från "The Equalizer", som har spelats av Denzel Washington i långfilmerna och Edward Woodward i tv-serien från 80-talet, har nu blivit Robyn McCall och spelas istället av Queen Latifah.
 
Den amerikanska tv-kanalen CBS ligger bakom den nya tv-serien om brottsbekämparen som du ringer när du inte kan kontakta den vanliga polisen - eller som Robyn säger i teasertrailer; "Jag är den du ringer när du inte kan ringa 911".
 
Utöver Latifah i huvudrollen kommer även skådespelarna Lorraine Toussaint, Tory Kittles, Adam Goldberg, Liza Lapira och Laya DeLeon Hayes att dyka upp framför kameran. 
 
 
Den första säsongen får amerikansk premiär direkt efter Super Bowl, den 7 februari, i USA... vilket sannolikt betyder att CBS planerar att göra allt man kan för att serien ska få en så stor publik som möjligt.
 
Det är oklart när "The Equalizer" dyker upp här i Sverige, men med tanke på att den nya streamingtjänsten Paramount+ (som ska inkludera CBS och Showtimes serier) ska släppas i början av 2021 i Norden så är det inte helt omöjligt att den dyker upp där. 
 

Läs också: Thriller-serien "Losing Alice" får premiär på Apple TV+

 
Kommer du att ge "The Equalizer" med Queen Latifah en chans? Kommentera gärna nedan!
| 10 januari 2021 11:30 |