Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

14 maj 2023 | 11:31

Teaser: Här återvänder favoriten David Tennant till “Doctor Who”

I en ny teaser från BBC får vi äntligen se en smygtitt på David Tennant som den tionde doktorn i 60-årsjubileet av “Doctor Who”.
BBC har släppt en ny trailer för specialavsnitten som firar 60-årsjubileet av “Doctor Who”. Här återvänder den tionde doktorn, David Tennant, till rollen som satte honom på kartan. Catherine Tate, som spelade doktorns sidekick, Donna Noble, kommer även tillbaka till serien.
 
 
Tennant och Tate har spelat in tre specialavsnitt och tanken är att dessa ska fungera som en brygga mellan Jodie Whittakers period som den trettonde doktorn, till att den nya doktorn Ncuti Gatwa får rollen. Lustigt nog är Tennant både den tionde och den fjortonde doktorn, så Gatwa kommer alltså att bli den femtonde doktorn.
 
Variety skriver att showrunnern bakom “Doctor Who”, Russell T Davies, hintade förra året om att det blir fler överraskningar i specialavsnitten:
 
- Om du tyckte att David Tennants återkomst var en chock, har vi många fler överraskningar på väg. Vägen till att Ncuti Gatwa blir den femtonde doktor, är laddad med mystik, skräck, robotar, dockor, fara och nöje. Vi ger dig ett år på dig att spekulera, och sedan släpper helvetet löst!
 
Premiär för 60-årsjubileet av “Doctor Who” blir under november.
| 14 maj 2023 11:31 |