Serie

Skribent

Robin Andersson

10 april 2019 | 20:30

Taylor Kitsch och Michael C. Hall klara för svenskproducerade "Shadowplay"

Det ser lovande ut för Måns Mårlind och Björn Stein.
Förra året avslöjades att Måns Mårlind och Björn Steins nästa projekt skulle bli en amerikansk-tysk tv-serie. Sedan dess har skådespelarna anslutit en efter en, bland annat namn som Logan Marshall-Green ("Upgrade") och Sebastian Koch ("Homeland").
 
Nu berättar Deadline att nästa namn på listan har anslutit och det blev Taylor Kitsch ("True Detective") och Michael C. Hall ("Dexter") som fick äran att ta huvudrollerna i serien.
 
"Det handlar om en amerikansk polis som är från Brooklyn. Han åker till Berlin, och egentligen är hans uppgift att sätta ihop en polisstyrka för det är totalt kaos där. Djungelns lag gäller. Ingen ordning och reda. Men hans egentliga anledning är att han letar efter sin brorsa, som han är säker finns där någonstans, i Berlin, och att något har gått snett. Han fick ett kryptiskt meddelande av sin brorsa. Så är det naturligtvis, brorsan är där och jagar nazister som gömmer sig på olika sätt. Det kan man säga är motorn i historien", berättade Måns i en intervju med MovieZine
 
 "Shadowplay's" första säsong kommer att bestå av 16 avsnitt, uppdelade i två delar. Kapitel ett beräknas börja spela in i Prag i slutet av april, och inspelningen för kapitel två beräknas starta under 2020.
| 10 april 2019 20:30 |