TÄVLING

Skribent

MovieZine

28 mars 2021 | 15:00

Tävling! Vinn "Monster Hunter" på 4K Ultra HD Bluray

Effektspäckad tv-spelsaction med Milla Jovovich, snart i din filmhylla? Vi lottar ut tre ex bland MovieZines VIP-medlemmar.
Säga vad man vill om Milla Jovovich och Paul W.S. Anderson, men de är en duo som hittat sin nisch. Genom åren har paret samarbetat på många ambitiösa actionrullar ihop, främst såklart "Resident Evil"-filmerna.
 
Och nu är det dags igen: 29 mars släpps tv-spelsfilmen "Monster Hunter" i Sverige. Vi har fått möjligheten att lotta ut tre ex av filmen på 4K Ultra HD - tack till  SF Studios!
 
 
Tävlingen är öppen för alla MovieZines VIP-medlemmar på Patreon. Som medlem får du tillgång till mängder av bonusläsning, och nya exklusiva tävlingar varje vecka. Du är också med och stödjer MovieZines arbete från 20 kr i månaden. Läs mer på patreon.com/moviezine...
 
 
När en oväntad sandstorm förflyttar Kapten Artemis (Milla Jovovich) och hennes trupp (Ti Harris, Meagan Good och Diego Boneta) till en ny värld, blir soldaterna chockade över att upptäcka att den okända världen är hem till enorma och hotfulla monster som är immuna mot soldaternas vapen.
| 28 mars 2021 15:00 |