PATREON

Skribent

MovieZine

31 maj 2021 | 19:30

Tävla & vinn biobiljetter till "Minari"

Det Oscarsnominerade dramat får svensk biopremiär 11 juni. Som Patreon-medlem har du chansen att vinna två biobiljetter till filmen.
Nu öppnar äntligen biograferna på nytt! Det vill vi fira med en utlottning av totalt 10 biobiljetter till en av sommarens finaste filmer, "Minari" i regi av Lee Isaac Chung.

Sexfaldigt Oscarsnominerade "Minari" handlar om Jacob och Monica, som lämnat Korea för möjligheternas land USA. De har tillbringat några motiga år i Kalifornien där två barn tillkommit, och nu går familjens flyttlass till Arkansas landsbygd där Jacob vill försöka sig på att odla koreanska grönsaker.

Tävlingen är öppen för alla medlemmar i MovieZine VIP - vår filmklubb på Patreon. Ett medlemskap kostar från 20 kr/mån och ger dig tillgång till bonusläsning, exklusiva tävlingar och erbjudanden, samt förtur till kommande förhandsvisningar.

Bli VIP-medlem och tävla här...
 
 
"En fin filmupplevelse av det lugnare slaget. Det självbiografiskt inspirerade familjedramat berättas med mycket värme och ömhet", skriver MovieZines recensent Annika Andersson om "Minari".
 
"Minari" får biopremiär den 11 juni. Tack till Scanbox Entertainment!
| 31 maj 2021 19:30 |