TÄVLING

Skribent

MovieZine

4 november 2019 | 15:00

Tävla och vinn en lyxig biosoffa från Furniturebox

Skaffa dig lite extra biokänsla hemma i vardagsrummet. Tävlingen presenteras i samarbete med Furniturebox.
Popcorn, surroundljud, en stor bluraysamling eller streamingtjänsten du gillar - ett måste hos varje filmälskare. Men visst saknas det något där hemma för att uppnå den maximala biokänslan?

I samarbete med Furniturebox tävlar vi ut en lyxig skinnsoffa, som gjord för långa filmkvällar. Perfekt i vardagsrummet, på jobbet, i föreningslokalen eller var du än föredrar att samla ihop vänner och njuta av film.
 
 
1:a pris: OWENS Reclinersoffa 3-sits Konstläder Svart (värde 6995 kr) - läs mer på Furniturebox.se...
 
Tresitssoffa i svart konstläder med recliner på höger och vänster sittplats. För dig som prioriterar hög komfort. Reclinerfunktionen på de yttre sittplatserna fäller ut fotstödet och låter dig steglöst luta bak ryggen för optimal bekvämlighet. Klädseln i konstläder är lätt att rengöra och har stilfulla dekorsömmar och kviltat ryggparti som skänker designen lite extra klass. En utmärkt biosoffa för långa filmkvällar och sträckläsning.
 
För att delta i tävlingen ska du svara rätt på frågorna nedan, och övertyga oss med en vinnande motivering. Tävlingen avslutas den 11 november. Vinnaren meddelas per mail.
 
Fill out my online form.
 

Kolla in hela sortimentet av biosoffor hos Furniturebox.

| 4 november 2019 15:00 |