trailer

Skribent

MovieZine

20 april 2023 | 13:50

Om du minns det här pojkbandet... så har vi hittat filmen för dig!

Se trailern till den brittiska komedin ”Greatest Days”, som hoppas få varje 45-årig kvinna att springa till biografen i sommar.
Nu släpps trailern till "Greatest Days", en brittisk feelgoodkomedi om allt det där som är viktigt i livet... snygga män som kan sjunga! Så kan det iallafall kännas när man är ung och vilsen, och Take That var i början av 90-talet pojkbandet som alla tjejer trånade efter.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
Gary Barlow, Robbie Williams och vad nu de andra hette, banade vägen för andra populära idoler som Backstreet Boys och N*SYNC.
 
Men grabbarna själva står inte i fokus i den här filmen. Istället ska vi få följa fyra väninnor som inte sett varandra på 25 år. När ryktet når dem om att deras älskade pojkband ska återförenas ser de till att kirra biljetter till den heta spelningen.
 
Vi tippar på mycket nostalgi, tårar, skratt och svängig popmusik - speciellt för alla som själva var i rätt ålder när Take That var som störst!
 
 
Så ring tjejorna från gymnasiet och boka in en biodejt redan nu. "Greatest Days" når svenska biografer någon gång i sommar.
| 20 april 2023 13:50 |