Film

Skribent

Alexander Svensson

11 februari 2024 | 16:30

Sylvester Stallone vet vem han vill ska ta över som Rambo

Stallone avslöjar vem han skulle vilja se ta över den ikoniska rollen som John Rambo efter honom.
Sylvester Stallone gästade Jimmy Fallons talk-show under natten, och diskussionen kom in på Rambo, och vem som skulle kunna efterträda Stallone i rollen. Och Sly har en idé: Ryan Gosling.
 
- Jag träffade honom på en middag, och vi är uppenbara motsatser. Han är snygg, det är inte jag. Nej, på allvar. Kan du föreställa dig mig som Ken? Det fungerar inte alls.
 
Stallone fortsätter:
 
- Men han sade “Jag var fascinerad av Rambo, och jag brukade klä ut mig till Rambo i skolan, och folk jagade mig men jag slutade inte. Jag semestrar som Rambo”. Han pratade om att han har en stark relation till Rambo. Och jag tänkte att det var intressant. Om jag någonsin skickar vidare stafettpinnen så skickar jag den till honom.
 
Kan du se Ryan Gosling göra det här?
 
Om Ryan Gosling nu till äventyrs skulle ge sig på att spela Rambo så hade det inte varit första gången som han tog över ledartröjan i en ikonisk franchise. 2017 spelade han huvudrollen i “Blade Runner 2049”. Han ersatte förvisso inte Harrison Ford i rollen som Deckard, men tog ändå över som huvudroll.
 
Huruvida Gosling eller någon annan någonsin tar över som Rambo efter Stallone kan endast tiden utvisa. I nuläget finns det ingen ny “Rambo”-film planerad, även om Stallone tidigare uttryckt intresse för en sjätte film efter den femte, “Last Blood”, som släpptes 2019.
 
Hela Sylvester Stallones besök hos Jimmy Fallon kan ses nedan.
 
 
Vad tycker du, hade Ryan Gosling passat som Rambo? Eller är det bara Sylvester Stallone som kan spela karaktären?
 
| 11 februari 2024 16:30 |