Film

Skribent

Thomas Linnaeus

19 oktober 2022 | 21:45

Sylvester Stallone och Arnold Schwarzenegger firar Halloween med jättestora knivar

Söker du inspiration inför Halloween och vill göra halvfula pumpor inför årets firande? Då kan du ta efter machomännen Stallone samt Schwarzenegger.
80-talets hetaste actionhjältar var rimligtvis Sylvester Stallone samt Arnold Schwarzenegger och under denna tid jämfördes de båda skådespelarna mot varandra. Det fanns en rivalitet mellan dem som lyckligtvis är över idag.
 
Sedan dess har de spelat mot varandra i “Expendables”-trilogin, samt fängelserysaren “Escape Plan” som regisserades av svensken Mikael Håfström. Förutom att medverka i filmer tillsammans är Stallone och Schwarzenegger till synes goda vänner och nu har machomännen delat med sig av Halloween-förberedelserna inför resten av världen:
 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone)

 
“Jag och min gode vän Arnold, är på hans fantastiska kontor och karvar halloween-pumpor med överlevnadsknivar! Det är vad riktiga ACTION-killar gör på sin fritid! LOL…”
 
Om ni tittar riktigt noga på Stallones pumpa ser ni att han tydligt missat att skära efter strecken. Arnold är å andra sidan snäppet skickligare och ser till och med ut att ha lyckats göra en symmetrisk pumpa.
 
Vilken kniv är att föredra när man karvar en pumpa?
| 19 oktober 2022 21:45 |