Serie

Skribent

MovieZine

3 februari 2023 | 18:15

Sylvester Stallone visar upp sitt liv i ny dokusåpa

De tre döttrarna Sophia, Sistine och Scarlet blir snart världskända med realityserien ”The Family Stallone”.
Nu får familjen Kardashian snart se upp för en konkurrent med muskler. Självaste Sylvester Stallone hoppar på reality-tåget och öppnar upp sitt hem för tv-kamerorna i ”The Family Stallone”. Så lyder den fantasifulla titeln på en ny dokusåpa med premiär i vår.
 
Förutom actionstjärnan ska vi få lära känna hans hustru sedan 25 år tillbaka, Jennifer Flavin Stallone, och de tre döttrarna Sophia, Sistine och Scarlet.
 
Variety berättar att Sophia och Sistine driver en podcast ihop. Sistine har dessutom satsat på modellyrket medan Scarlet vill bli skådis, precis som farsan. Hon har faktiskt medverkat i hans senaste tv-serie ”The Tulsa King”.
 
 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Sophia Stallone (@sophiastallone)

 
- Jag såg realityserien som den ultimata hemmafilmen. Det här är min chans att få vara hemma med barnen samtidigt som vi jobbar, de får se mig in action och jag får se dem in action. Det ni får se är helt äkta, säger Sylvester "Kris Jenner" Stallone till THR och tillägger:
 
- Folk tror att "åh, du måste ha ont om pengar". Det är raka motsatsen.
 
Den första trailern för "The Family Stallone" kommer släppas under Super Bowl nästa helg. Paramount+ värmer upp med en liten teaser där Sly gör en homage till en av sina många ikoniska roller, ur filmen "Cliffhanger".
 
 
En realityserie hemma hos Sylvester Stallone, låter det som något för dig?
| 3 februari 2023 18:15 |