Spel

Skribent

Thomas Linnaeus

11 december 2023 | 22:31

Svenskar filmatiserar skräckspel där man måste överleva på Mars

“Fort Solis” kommer att bli filmatiserat av svenskarna André Hedetoft & Andreas Troedsson.
Det polska skräckspelet “Fort Solis” kommer att bli filmatiserat, berättar det svenska produktionsbolaget Studios Extraordinaires i ett pressmeddelande. Bakom produktionen har vi regissörerna André Hedetoft & Andreas Troedsson.
 
-”Fort Solis” är den sortens science fiction som är på gränsen till “science fact”, som stannar kvar hos dig långt efter att du lämnat filmduken. Varje karaktär ger ett unikt perspektiv och djup till berättelsen. Vi kan knappt bärga oss inför att denna gripande berättelse, cinematiska miljö och rollista får komma till liv, berättar regissörerna.
 
 
I “Fort Solis” spelar man som ingenjören Jack Leary, som letar efter sitt försvunna team på Mars. Fokus ligger på att det är en otäck narrativ upplevelse och i huvudrollerna har vi en imponerande rollista.
 
Roger Clark (“Red Dead Redemption 2”) syns i huvudrollen, och han spelar mot Troy Baker (“The Last of Us”) samt Julia Brown (“World on Fire”), vars karriär börjat komma igång de senaste åren. Premiär för nya “Fort Solis” är i dagsläget okänt.
| 11 december 2023 22:31 |