Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

11 mars 2022 | 13:45

Svenska fans får vänta vidare på "Peaky Blinders"-avslutningen

Kommer inte C More till vår "Peaky Blinders"-räddning den här gången? (Uppdaterat.)
Nyheten publicerades först den 1 mars. Uppdaterat med ny information.
 
I skrivande stund kan du som svenskt "Peaky Blinders"-fan plöja de fem första säsongerna utan problem hos Netflix. Men om du har följt den hyllade brittiska tv-serien om Tommy Shelby (Cillian Murphy) och resten av hans "Peaky Blinders"-familj under de senaste åren, så visste du säkert redan att säsongerna inte brukar dyka upp hos Netflix förrän alla avsnitten har sänts färdigt av BBC. 
 
Historiskt sett har däremot C More lyckligtvis seglat in som vår räddare i nöden och visat avsnitten (visserligen) med någon enstaka veckas fördröjning, långt före det avsevärt senare släppet hos Netflix. Men trots att den sista säsongen nu sänds hos BBC i Storbritannien (sedan 27 februari), har det varit tyst från C More.
 
Nu kan vi däremot bekräfta att säsong 6 dyker upp i sin helhet hos svenska Netflix. Det dröjer dock ytterligare tre månader - den 10 juni är det dags,
 
 
Även om slutet av serien nu åtminstone börjar närma sig, så bör det däremot tilläggas (för den som mot förmodan missat det) att den planerade "Peaky Blinders"-långfilmen kommer att börja spelas in under 2023. Så några av karaktärerna kommer vi förhoppningsvis att få återse även efter att serien gått i graven under 2022.
 

Läs också: "Peaky Blinders"-filmen spelas in 2023

 
Hade du förväntat dig att kunna börja beta av "Peaky Blinders"-avslutningen redan nu? Kommentera gärna nedan!
| 11 mars 2022 13:45 |