Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

22 mars 2019 | 22:15

"Supernatural" läggs ned efter 15 säsonger

Höstens kommande säsong av "Supernatural" blir den sista, meddelar huvudrollsinnehavarna Jared Padalecki och Jensen Ackles i ett gemensamt klipp.
För ungefär två månader sedan bekräftade CW att de avsåg att förlänga i princip samtliga av sina serier med nya säsonger. Sedan dess har vi reda fått veta att den kommande säsongen av "Arrow" enbart kommer att bestå av tio avsnitt samt få agera seriefinal, då det blir seriens sista.
 
Idag har "Supernatural"-stjärnorna Padalecki och Ackles bekräftat att även deras serie kommer att få tacka för sig, efter lång och trogen tjänst, när den kommande femtonde säsongen tar slut. Det finns däremot i nuläget ingen information kring huruvida vi har en full säsong att se fram emot, eller om även "Supernatural" väljer att avsluta med en halverad säsong.
 
Oavsett vilket så kommer vi att ha fått ta del av drygt 300 avsnitt sedan premiären 2005. Vilket för övrigt är samma år som andra långkörare likt "Grey's Anatomy", "How I Met Your Mother", "Bones" och "It's Always Sunny in Philadelphia" hade premiär.
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 

Well, it’s official. One more round for the Winchester brothers. Though nothing ever really ends in Supernatural...does it? 😉

Ett inlägg delat av Jensen Ackles (@jensenackles)

 
Kommer du att sakna "Supernatural"? Följer du fortfarande serien? Kommentera gärna nedan!
| 22 mars 2019 22:15 |