Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

20 juni 2017 | 21:35

"Supernatural" får ny spin-off om "Wayward Sisters"

Pilotavsnitten för "Wayward Sisters" visas som del av "Supernatural" säsong 13 i höst.
Långköraren "Supernatural" har enligt Variety en spin-off-serie på gång och kommer att visa piloten för den nya serien som ett av avsnitten i säsong 13. Förbered er på "Wayward Sisters".
 
Vi får följa sheriffen Jody Mills och ett gäng kvinnor som alla har vuxit upp föräldralösa på grund av övernaturliga olyckor. Under Jodys ledning tränas systraskapet till att bekämpa monstren.
 
Tanken är att bekanta karaktärer från "Supernatural" ska få fortsatt liv i spin-offen, samtidigt som nya roller introduceras. Den enda som har fått en roll hittills är Kim Rhodes, som spelar Jody, precis som i moderserien. "Wayward Sisters" får samma skapare och produktionsbolag som "Supernatural".
 
"Wayward Sisters" kommer som ett svar på fansens förfrågan. Den främsta kritiken mot det förra spinoff-försöker "Bloodline" var att den saknade välbekanta karaktärer som tittarna redan hade ett band till. Fansen drev då på ett projekt kallat "Wayward Daughters" och fick även med flera skådisar i kampanjen. Medan den inte blev av, kommer ändå "Wayward Sisters".
 
Under tiden återvänder "Supernatural" med säsong 13 under hösten. De första tio säsongerna finns att streama på Viaplay.
| 20 juni 2017 21:35 |