Film

Skribent

Alexander Kardelo

17 december 2021 | 09:30

Superhjältefilmen "Kick-Ass" får en reboot

"Den är så jävla galen att jag inte kan prata om det", säger regissören Matthew Vaughn.
En stor reboot på "Kick-Ass" är på väg, och regissören Matthew Vaughn lovar att vi inte sett något liknande.

När den första "Kick-Ass" släpptes 2010 överraskade den oss alla med ett blodigt, barnförbjudet och väldigt underhållande bidrag till superhjältegenren. Den typen av filmer är fortfarande unika och ses som en stor chansning (även om tv-serier som "The Boys" vågar ta ut svängarna lite mera). Uppföljaren "Kick-Ass 2" kom tre år senare och sen dess har det varit relativt tyst om en fortsättning. Vaughn gav sig istället på att återuppliva spiongenren på samma brutalt underhållande vis med sina "Kingsman"-filmer.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
Nu är han dock redo att återvända till superhjältevärlden, med storslagna om än hemliga planer:

- Det kommer en stor reboot av "Kick-Ass" om två år. Den är så jävla galen att jag inte kan prata om det. Men vi är redo. Alla rättigheter återvänder om två år och när vi gör vår reboot kommer folk säga: "Han är tokig".

Vaughn säger till Comicbook.com att den nya filmen "kommer bli lika kontroversiell och älskad/hatad" som originalet. Men varför inte bara göra en "Kick-Ass 3"? Han svarar:

- Jag säger inte att den inte har karaktärerna. Jag säger bara att ingen kan föreställa sig vad den här filmen är. Och jag kommer behöva en väldigt, väldigt modig skådespelare eller skådespelerska till att spela nya Kick-Ass för den kommer göra dem livrädda.
 
Matthew Vaughn är snart bioaktuell med action-prequeln "The King's Man", med premiär 5 januari. 
 
 
Vill ni se mer av Kick-Ass? Kommentera nedan.
| 17 december 2021 09:30 |