Film

Skribent

Robin Andersson

10 juni 2019 | 14:00

Ett superfan har sett "Avengers: Endgame" 107 gånger

Jag vet inte ens om jag har sett 107 filmer. Herregud.
Alla har vi minnen från den där gången man såg en film tre, fyra, kanske fem gånger på bio för att den var så himla bra. Men få av oss har varit så extrema som Marvelfantasten Augustin Alanis. 107 gånger har han satt sig på sin lokala biograf för att se Tony Stark & Co försöka rädda världen, vilket innebär att han har slagit nytt världsrekord i antal tittningar på samma film på bio.
 
En film på tre timmar, och 107 visningar, adderas till nästan två veckors effektiv tid spenderat i en biograf. Det är över 10 000 kronor spenderat, och då har vi inte räknat med popcornen och läsken. 10 000 kronor är dock inte så mycket om man räknar med att filmen har spelat in 2,73 miljarder dollar totalt och är den näst mest inkomstbringande filmen någonsin.
 
Trots att rekordet verkar vara otroligt unikt, så var det inte längesen någon gjorde något liknande. Förra året såg Anthony Mitchell "Avengers: Infinity War" 103 gånger och har alltså haft världsrekordet fram tills nu. Jösses. Nedan kan ni se när Alanis twittrade om den 103:e tittningen, och passade på att hylla Mitchell på samma gång.
 

Hur många gånger har du sett en och samma film på bio? Och vilken film var det?
| 10 juni 2019 14:00 |