Film

Skribent

Thomas Linnaeus

17 augusti 2023 | 14:01

“Suicide Squad”-regissören ångrar att han tatuerade Jokern i pannan

Regissören David Ayer har gått ut och bett om ursäkt för att Jokern fick en “damaged”-tatuering i pannan i “Suicide Squad”.
Äntligen går David Ayer ut och ber om ursäkt för “damaged”-tatueringen på Jokerns panna i “Suicide Squad”. Karaktären och Jared Leto som spelade rollen, hånades för gestaltningen i filmen från 2016, och i en ny tweet berättar regissören mer om arbetet bakom figuren.
 
 
“Tatueringsidén var min till hundra procent. Det var mitt val och den ursprungliga idén var att det skulle stå "blessed" och inte "damaged". Nu när det är sagt – jag beklagar mitt beslut. Det skapade en bitterhet och en splittring”, skriver Ayer på Twitter.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
Hjälp! Vilken look Jokern fick i "Suicide Squad".
 
 
Tidigare har Ayer berättat att idén bakom tatueringen och Jokerns löständer, var att Batman skulle ha slagit in ärkerivalens tänder och gjort honom “damaged” - efter mordet på sidekicken Robin.
 
Stjärnspäckade “Suicide Squad” släpptes när Zack Snyders DC-universum fortfarande var på tapeten. Förutom Leto, syntes Margot Robbie som Harley Quinn, Will Smith som Deadshot och Joel Kinnaman som Rick Flag i filmen.
 
Passar Jokern i tatueringar, eller ska han endast ha smink på sig?
| 17 augusti 2023 14:01 |