Film

Skribent

MovieZine

7 juni 2023 | 12:30

Strejken stoppar "Mission: Impossible"-uppföljare

Inspelningen av "Mission: Impossible - Dead Reckoning Part Two" ligger på is så länge Hollywoodstrejken pågår.
Den pågående strejken bland manusförfattare i Hollywood tvingar agent Ethan Hunt att pausa sitt nästa uppdrag. Inspelningen av den åttonde "Mission: Impossible" har stannat av, enligt Slashfilm.
 
I sommar kommer "Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One" och nästa sommar är det tänkt att uppföljaren "Mission: Impossible - Dead Reckoning Part Two" ska släppas. Filmen är till 40 procent klar, men får fortsätta så snart strejken är över. Vi får se om premiärdatumet i juni 2024 behöver flyttas.
 
Tom Cruise och hans team har tidigare tacklat sig igenom en pandemi och visat att inget hinder är omöjligt. Men både covid-19 och nu Hollywoodstrejken har saktat ned den ambitiösa produktionen ordentligt.
 
- Det är obevekligt. Efter varje tsunami kommer nästa tsunami. Vi lever i ett tillstånd där vi konstant möter tsunami-varningar. Det är vad vi gör, kommenterar regissören och manusförfattaren Christopher McQuarrie till Empire.
 
Den 12 juli är Tom Cruise iallafall tillbaka som Ethan Hunt för den första av två "Dead Reckoning"-filmer. Hur taggade är ni på filmerna?
| 7 juni 2023 12:30 |