Film

Skribent

Alexander Kardelo

11 mars 2022 | 08:15

Streamingtips: Nya Pixar-filmen "Röd" finns nu på Disney+

Netflix kontrar med familjevänlig sci-fi i "The Adam Project" med Ryan Reynolds. Filmhelgen bjuder på något för alla åldrar.
Helgen är här, och för många innebär det äntligen en chans att få koppla av hemma framför en riktigt bra film. Tur då att vi har två stora streamingpremiärer ute idag!
 
Den tveklöst sötaste av de två hittas på Disney+. Den animerade filmen "Röd" handlar om en trettonårig flicka som kan förvandla sig själv till en kramgo, röd panda. Pixarmagi blandas med asiatisk kultur, anime-influenser och en kul dos nostalgi för alla oss som växte upp kring millennieskiftet. Detta är tveklöst en film för alla åldrar, men särskilt kan mammor och döttrar glädjas åt en varm och tänkvärd historia att känna igen sig i.
 
Netflix kontrar med 80-talsdoftande science fiction i "The Adam Project", där Ryan Reynolds reser tillbaka i tiden för att möta sitt tolvåriga jag. "Free Guy"-regissören Shawn Levy står bakom filmen som inspirerats av klassiska äventyr som "ET" och "Tillbaka till framtiden".
 
Vad streamar du ikväll? Kommentera gärna.
| 11 mars 2022 08:15 |