Film

Skribent

MovieZine

24 december 2022 | 18:00

Streamingpremiär: Se "Beck - Dödsfällan" gratis på C More

Den 47:e Beck-filmen flyttar fokus till Martins barnbarn Vilhelm, som är med om en traumatiserande händelse under början av sin praktik.
MovieZine tipsar om innehåll och erbjudanden hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
Även denna juldag har det blivit dags att bänka sig framför en ny Beck-film, men denna gång med en ny, yngre polis i centrum. "Beck - Dödsfällan", den första delen i filmseriens nionde säsong, finns nu tillgänglig att streama på C More
 
"Beck - Dödsfällan" tar vid efter en stökig ungdomsfest i ett villaområde utanför Stockholm, där en av deltagarna hittats död. Den som upptäcker kroppen är Martin Becks barnbarn Vilhelm, spelad av Valter Skarsgård, som är ute på sin första praktik. Alex (Jennie Silfverhjelm), som är Vilhelms mentor, får därefter ansvaret att vägleda den traumatiserade polisaspiranten under utredningen.
 

Streama "Beck - Dödsfällan" gratis på C More

 
Den tidigare huvudrollsinnehavaren Peter Haber, samt ikoniska rollfigurer som Grannen, får dock fortfarande utrymme i handlingen. "Den som är orolig att karaktären Martin Beck bara ska vara med i periferin och synas i ett par scener i ett genomgångsrum kan andas ut", skrev MovieZines recensent inför premiären. 
 
 
Prova C More gratis i två veckor
C More erbjuder alla sina nya kunder en kostnadsfri testperiod i 14 dagar. Som prenumerant hittar du också de tidigare filmerna i serien med Peter Haber, men även äldre Beck-klassiker som "Roseanna" och "Mannen på taket" (till ett ordinarie månadspris på 149 kr). 
| 24 december 2022 18:00 |