Serie

Skribent

MovieZine

30 oktober 2021 | 09:50

Streamingpremiär för nya "Chucky"-serien

Den onda dockan är tillbaka! Och du kan se "Chucky" helt gratis på C More - så gör du.
MovieZine tipsar om innehåll och erbjudanden hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller annonslänkar.
 
Den onda dockan Chucky har terroriserat och roat skräckfantaster ända sen den första filmen släpptes år 1988. Med åren har den rödhåriga leksaken, besatt av en galen seriemördares själ, blivit en enormt populär skurk. Nu är det dags för den första tv-serien - "Chucky" - som gör klokt i att luta sig mot hans skruvade, mörka och sarkastiska sidor utan att för den delen spara på blodet och våldsamma dödsscener.
 
 
 
I 2021 års "Chucky" har dockan hamnat i händerna på 14-årige Jake, som samlar på vintage-leksaker. Ännu en grej som gör honom till hela skolans hackkyckling alltså. Men snart inser han att den söta dockan lever ett eget liv, och den mordlystne Chucky har en och annan idé om hur man kan tysta Jakes mobbare för gott.

I huvudrollen ser vi Zackary Arthur, och rösten till Chucky görs såklart av Brad Dourif, som spelat honom i alla år. Fans av de gamla filmerna lär också bli glada av att Don Mancini, franchisens skapare, står bakom tv-serien.

Söndagen 31 oktober släpps det första avsnittet av "Chucky" på C More där nya kunder kan prova på tjänsten gratis i 14 dagar.
 
 
Kommer du ge "Chucky" en chans? Kommentera nedan.
| 30 oktober 2021 09:50 |